Lettres d'information

Dernières nouvelles, suivre l'évolution et les changements.
Malheureusement, pour le moment seulement en turc.

12 Haziran 2017 - Amerika’da Yatırım Yapmak ve Amerika’dan Yatırımcı Vizesi Almak konularının ele alındığı bir seminer düzenledi.

Amerikan Ticaret Müsteşarlığı, Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (ESİAD) de desteğiyle “Amerika’da Yatırım Yapmak ve Amerika’dan Yatırımcı Vizesi Almak” konularının ele alındığı bir seminer düzenledi. 

İzmir’de düzenlenen seminere katılan Amerika Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı Ticaret Ateşesi Neil Pickett, Amerika’nın yatırımcılara sağladığı olanakları ve avantajları bizzat anlattı, yatırım yapmak isteyen işadamlarına gereken her türlü rehberlik hizmetini verdiklerini vurguladı.

Amerika Başkonsolusluğu Vize Bölümü Ataşesi Joe Yackley ve Vize Asistanı Sanem Sevinç ise, göçmenlik hakkı vermeyen E1 ve E2 Amerikan yatırımcı vizelerini detaylarıyla anlattı.

Türk tüzel ve gerçek kişilerin Amerika’daki yatırımlarına danışmanlık hizmeti veren hukuk büromuz da seminere katıldı. Kurucu ortaklarımızdan Burcu Bekemler Kutlukaya ABD Ticaret Müsteşarlığı Ateşesi Neil Pickett ile birebir görüşerek hem yatırım kolaylıkları hem de vizelerle ilgili bilgi aldı.

Tüm Haberler